Djøf Forlag investerer i eLov.dk

June 2022

Djøf Forlag investerer i den danske legal-tech virksomhed eLov, der har speciale i konsolidering af lovgivning. Formålet er at nedbringe tidsforbruget i den juridiske informationssøgning og gøre det lettere for jurister at komme til bunds i deres research.

Djøf Forlag har med Jurabibliotek.dk skabt Danmarks største onlinebibliotek med over 5.000 brugere fra store og små advokathuse, samt offentlige instanser. Det er en platform med hundredevis af juridiske bøger samt tidsskrifter og artikler og i kombination med eLov vil jurister nu få et komplet værktøj til deres research på tværs af love, forarbejder og litteratur. 

Med investeringen i eLov fortsætter Djøf Forlag den gennemgribende digitalisering af juridiske ydelser, der startede med lanceringen af Jurabibliotek.dk i 2019. Digital direktør Bjarke Madsen siger:

”Vi ønsker at gøre det nemt for travle jurister at passe deres arbejde ved at skabe det bedst mulige informationsgrundlag via kvaliteten i den juridiske litteratur og gøre den tilgængelig, hvor og når kunden ønsker det. Jurabibliotek.dk har tredoblet antallet af brugere over de seneste par år, og det vidner om at danske jurister har et stort behov for digitale værktøjer. Investeringen i eLov understøtter Djøf Forlags ønske om at styrke denne udvikling ved at kombinere litteratur og lovgivning.”

LÆS HELE PRESSEMEDDELSEN HER